Original title: Zpracování ryb v ČR
Translated title: Processing of fish in ČR
Authors: HOUSKA, Pavel
Document type: Bachelor's theses
Year: 2014
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: consumption of fish; fish products; Processing of fish; production of fish; refrigeration; sale of fish; smoked; mrazení; prodej ryb; produkce ryb; produkty z ryb; spotřeba ryb; uzení; zpracování ryb
Citation: HOUSKA, Pavel. Zpracování ryb v ČR. České Budějovice, 2014. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta rybářství a ochrany vod

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/35807

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-174305


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2014-06-19, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share