Název: Hodnocení senzorické jakosti mléčných produktů instrumentální a senzorickou analýzou
Překlad názvu: Evaluation of sensory quality of milk products by instrumental and sensory analysis
Autoři: BLÁHOVÁ, Veronika
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2014
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: instrumentální analýza; mléko; mléčné výrobky; senzorická analýza; dairy products; instrumental analysis; milk; sensory analysis
Citace: BLÁHOVÁ, Veronika. Hodnocení senzorické jakosti mléčných produktů instrumentální a senzorickou analýzou. České Budějovice, 2014. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/33110

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-174215


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2014-06-19, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet