Název: Výroba jablečného pyré s obsahem Beta-glukanů z ječmene a ovsa
Překlad názvu: BACHELOR THESIS Production of apple puree containing ß - glucans from barley
Autoři: VRZÁKOVÁ, Miroslava
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2014
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: jablečné pyré.; ječmen; Klíčová slova: funkční potraviny; oves; ß-glukan; apple puree.; barley; Keywords: functional foods; oats; ß-glucan
Citace: VRZÁKOVÁ, Miroslava. Výroba jablečného pyré s obsahem Beta-glukanů z ječmene a ovsa. České Budějovice, 2014. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/32500

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-174120


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2014-06-19, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet