Original title: Výroba jablečného pyré s obsahem Beta-glukanů z ječmene a ovsa
Translated title: BACHELOR THESIS Production of apple puree containing ß - glucans from barley
Authors: VRZÁKOVÁ, Miroslava
Document type: Bachelor's theses
Year: 2014
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: apple puree.; barley; Keywords: functional foods; oats; ß-glucan; jablečné pyré.; ječmen; Klíčová slova: funkční potraviny; oves; ß-glukan
Citation: VRZÁKOVÁ, Miroslava. Výroba jablečného pyré s obsahem Beta-glukanů z ječmene a ovsa. České Budějovice, 2014. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/32500

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-174120


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2014-06-19, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share