Original title:
Marketingový výzkum restaurace
Translated title:
Marketing research of restaurant
Authors:
Dinhová, Lan ; Mlejnková, Lena (advisor) ; Zábranská, Hana (referee) Document type: Bachelor's theses
Year:
2009
Language:
cze Publisher:
Vysoká škola ekonomická v Praze Abstract:
[cze][eng] Cílem práce byla realizace marketingového výzkumu restaurace Thanh Long. Pozornost byla věnována teorii marketingového výzkumu a charakteristice etnické gastronomie. Na základě dotazníkového šetření byla zjištěna spokojenost se službami restaurace Thanh Long a byly navrženy návrhy na zlepšení.The aim of this thesis was a realization of marketing research of the restaurant Thanh Long. The attention was payed to the theory of marketing research and the characterization of ethnic gastronomy. On the basis of satisfaction analysis were made improvement suggestions.
Keywords:
ethnic cuisine; marketing research; tourism; cestovní ruch; etnická kuchyně; marketingový výzkum
Institution: University of Economics, Prague
(web)
Document availability information: Available in the digital repository of the University of Economics, Prague. Original record: http://www.vse.cz/vskp/eid/20894