Název: Význam moravské gastronomie v cestovním ruchu
Překlad názvu: The Importance of Moravian Gastronomy in Tourism
Autoři: Doleželová, Dana ; Valentová, Jana (vedoucí práce) ; Mlejnková, Lena (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2010
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: dotazníkové šetření cizinců; gastronomie; Morava; Gastronomy; Moravia; Questionnaire

Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři VŠE.
Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/20771

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-16741


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoká škola ekonomická v Praze
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2011-07-01, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet