Název: Rozhodování o doplňování zásob ve vybraném restauračním podniku
Překlad názvu: Deciding on Inventory Replenishment in a selected Restaurant Business
Autoři: Oberhel, Martin ; Černý, Jan (vedoucí práce) ; Novák, Michal (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2011
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Hotelový management; Operační management; Volby vhodného dodavatele; Řízení zásob; Choice of suitable suppliers; Hotel Management; Inventory Management; Management of operations

Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři VŠE.
Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/37389

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-164044


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoká škola ekonomická v Praze
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2013-11-26, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet