Original title:
Podnikatelský plán
Translated title:
business plan
Authors:
Luzan, Dmitrij ; Krause, Josef (advisor) ; Kubelková, Karina (referee) Document type: Master’s theses
Year:
2009
Language:
cze Publisher:
Vysoká škola ekonomická v Praze Abstract:
[cze][eng] V diplomové práce je zpracován podnikatelský plán gastronomického zařízení. V práci detailně popisuji založení společnosti, analyzuji poptávku po gastronomických službách, je vypracován podrobný finanční plán. V práci je analyzováno okolí firmy, včetně vymezení hlavních dodavatelů a skupin zákazníků, je provedená SWOT analýza, výpočet čisté současné hodnoty, indexu čisté současné hodnoty, vybraných poměrových ukazatelů.My thesis is dedicated to the business plan of the gastronomic facility. The thesis describes foundation of the company, analyses demand for the gastronomic services. The financial plan is being presented as well. The thesis includes the analysis of the company's environment, suppliers and customers. SWOT analysis, net present value analysis, index of the net present value and other ratio indexes are the parts of this thesis.
Keywords:
business plan; environment analysis; gastronomic facility; SWOT analysis; analýza okolí; finanční plán; podnikatelský plán; SWOT analýza; výpočet bodu zvratu; čistá současná hodnota
Institution: University of Economics, Prague
(web)
Document availability information: Available in the digital repository of the University of Economics, Prague. Original record: http://www.vse.cz/vskp/eid/19782