Název:
Podnikatelský plán
Překlad názvu:
business plan
Autoři:
Luzan, Dmitrij ; Krause, Josef (vedoucí práce) ; Kubelková, Karina (oponent) Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok:
2009
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [cze][eng] V diplomové práce je zpracován podnikatelský plán gastronomického zařízení. V práci detailně popisuji založení společnosti, analyzuji poptávku po gastronomických službách, je vypracován podrobný finanční plán. V práci je analyzováno okolí firmy, včetně vymezení hlavních dodavatelů a skupin zákazníků, je provedená SWOT analýza, výpočet čisté současné hodnoty, indexu čisté současné hodnoty, vybraných poměrových ukazatelů.My thesis is dedicated to the business plan of the gastronomic facility. The thesis describes foundation of the company, analyses demand for the gastronomic services. The financial plan is being presented as well. The thesis includes the analysis of the company's environment, suppliers and customers. SWOT analysis, net present value analysis, index of the net present value and other ratio indexes are the parts of this thesis.
Klíčová slova:
analýza okolí; finanční plán; podnikatelský plán; SWOT analýza; výpočet bodu zvratu; čistá současná hodnota; business plan; environment analysis; gastronomic facility; SWOT analysis
Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dostupné v digitálním repozitáři VŠE. Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/19782