Název: Sledování obsahu biogenních aminů a polyaminů při skladování a kuchyňských úpravách jedlých hub.
Překlad názvu: Changes of biogenic amines and polyamines content during storage and heat treatments of edible mushrooms.
Autoři: PEKÁRKOVÁ, Jana
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2013
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: biogenní aminy; polyaminy; skladování; tepelné úpravy; UPLC; žampion zahradní; Agaricus hortensis; biogenic amines; heat treatment; polyamines; storage; UPLC
Citace: PEKÁRKOVÁ, Jana. Sledování obsahu biogenních aminů a polyaminů při skladování a kuchyňských úpravách jedlých hub.. České Budějovice, 2013. diplomová práce (Mgr.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/27010

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-156227


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2013-09-12, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet