Original title: Sledování obsahu biogenních aminů a polyaminů při skladování a kuchyňských úpravách jedlých hub.
Translated title: Changes of biogenic amines and polyamines content during storage and heat treatments of edible mushrooms.
Authors: PEKÁRKOVÁ, Jana
Document type: Master’s theses
Year: 2013
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: Agaricus hortensis; biogenic amines; heat treatment; polyamines; storage; UPLC; biogenní aminy; polyaminy; skladování; tepelné úpravy; UPLC; žampion zahradní
Citation: PEKÁRKOVÁ, Jana. Sledování obsahu biogenních aminů a polyaminů při skladování a kuchyňských úpravách jedlých hub.. České Budějovice, 2013. diplomová práce (Mgr.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/27010

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-156227


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2013-09-12, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share