Název: Snižování počtu mikroorganismů v masných výrobcích - vliv teploty skladování
Překlad názvu: Reducing of microorganisms in meat products - effect of storage temperature
Autoři: ZÁHOROVÁ, Jana
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2013
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: masné výrobky; maso; mikroorganismy; skladování; teplota; meat; meat products; microorganisms; storage; temperature
Citace: ZÁHOROVÁ, Jana. Snižování počtu mikroorganismů v masných výrobcích - vliv teploty skladování. České Budějovice, 2013. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/29587

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-154619


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2013-05-22, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet