Original title: Snižování počtu mikroorganismů v masných výrobcích - vliv teploty skladování
Translated title: Reducing of microorganisms in meat products - effect of storage temperature
Authors: ZÁHOROVÁ, Jana
Document type: Master’s theses
Year: 2013
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: meat; meat products; microorganisms; storage; temperature; masné výrobky; maso; mikroorganismy; skladování; teplota
Citation: ZÁHOROVÁ, Jana. Snižování počtu mikroorganismů v masných výrobcích - vliv teploty skladování. České Budějovice, 2013. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/29587

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-154619


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2013-05-22, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share