Název: Hodnocení změn zásobních profilů zrna ječmene (Hordeum vulgare L.) v průběhu procesu sladování pomocí gelové elektroforézy
Překlad názvu: Evaluation of storage protein profiles modifications in barley (\kur{Hordeum vulgare} L.) grains during malting procedure using gel electrophoresis
Autoři: BINDER, Richard
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2013
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bílkoviny; elektroforéza; Hordeum vulgare; ječmen; SDS-PAGE; sladování; zrno; barley; electrophoresis; grain; Hordeum vulgare; protein; SDS-PAGE
Citace: BINDER, Richard. Hodnocení změn zásobních profilů zrna ječmene (Hordeum vulgare L.) v průběhu procesu sladování pomocí gelové elektroforézy. České Budějovice, 2013. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/29121

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-154580


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2013-05-22, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet