Original title: Hodnocení změn zásobních profilů zrna ječmene (Hordeum vulgare L.) v průběhu procesu sladování pomocí gelové elektroforézy
Translated title: Evaluation of storage protein profiles modifications in barley (\kur{Hordeum vulgare} L.) grains during malting procedure using gel electrophoresis
Authors: BINDER, Richard
Document type: Bachelor's theses
Year: 2013
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: barley; electrophoresis; grain; Hordeum vulgare; protein; SDS-PAGE; bílkoviny; elektroforéza; Hordeum vulgare; ječmen; SDS-PAGE; sladování; zrno
Citation: BINDER, Richard. Hodnocení změn zásobních profilů zrna ječmene (Hordeum vulgare L.) v průběhu procesu sladování pomocí gelové elektroforézy. České Budějovice, 2013. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/29121

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-154580


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2013-05-22, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share