Název: Senzorické hodnocení vybraných druhů polotvrdých sýrů
Překlad názvu: Sensory evaluation of selected types of semi-hard cheese
Autoři: KOUBOVÁ, Klára
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2013
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: polotvrdé sýry; preferenční test; senzorické analýza; preference test; semi-hard cheeses; sensory evaluation
Citace: KOUBOVÁ, Klára. Senzorické hodnocení vybraných druhů polotvrdých sýrů. České Budějovice, 2013. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/29041

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-154560


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2013-05-22, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet