Název: Kvalita potravinářské pšenice v jižních Čechách
Překlad názvu: The quality of food wheat in South Bohemia
Autoři: MACHOVCOVÁ, Dana
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2013
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: hodnocení kvality; kvalita; lepek; N-látky; nečistoty; objemová hmotnost; příměsi; pšenice potravinářská; vlhkost; Zelenyho test; číslo poklesu; admixtures; evaluation of quality; food wheat; gluten; impurities and falling number.; mass per hectolitre; moisture; N-substances; quality; wheat; Zeleny´s test
Citace: MACHOVCOVÁ, Dana. Kvalita potravinářské pšenice v jižních Čechách. České Budějovice, 2013. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/28442

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-154396


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2013-05-22, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet