Original title: Kvalita potravinářské pšenice v jižních Čechách
Translated title: The quality of food wheat in South Bohemia
Authors: MACHOVCOVÁ, Dana
Document type: Master’s theses
Year: 2013
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: admixtures; evaluation of quality; food wheat; gluten; impurities and falling number.; mass per hectolitre; moisture; N-substances; quality; wheat; Zeleny´s test; hodnocení kvality; kvalita; lepek; N-látky; nečistoty; objemová hmotnost; příměsi; pšenice potravinářská; vlhkost; Zelenyho test; číslo poklesu
Citation: MACHOVCOVÁ, Dana. Kvalita potravinářské pšenice v jižních Čechách. České Budějovice, 2013. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/28442

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-154396


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2013-05-22, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share