Original title:
Kvalitativní vlastnosti nahého a pluchatého ovsa
Translated title:
Qualitative parameters of naked and hulled oats
Authors:
HOUDEK, Matěj Document type: Master’s theses
Year:
2013
Language:
cze Abstract:
[cze][eng] Práce se zabývá kvalitativními vlastnostmi nahého a pluchatého ovsa. Teoretická část obsahuje literární přehled týkající se botanické charakteristiky, využití, postupu pěstování a kvality ovsa. Praktická část se zabývá výsledky pokusu během let 2011 a 2012.The work deals with the qualitative properties of naked and hulled oats. The theoretical part includes a review of literature on botanical characteristics , use, production process and quality oats. The practical part deals with the results attempt during the years 2011 and 2012.
Keywords:
hulled oat; Naked oats; nitrogenous substances; protein; qualitative characters; bílkoviny; dusíkaté látky; kvalitativní znaky; Oves nahý; oves pluchatý Citation: HOUDEK, Matěj. Kvalitativní vlastnosti nahého a pluchatého ovsa. České Budějovice, 2013. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická
Institution: University of South Bohemia in České Budějovice
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia. Original record: http://www.jcu.cz/vskp/28437