Název: Kvalitativní vlastnosti nahého a pluchatého ovsa
Překlad názvu: Qualitative parameters of naked and hulled oats
Autoři: HOUDEK, Matěj
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2013
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bílkoviny; dusíkaté látky; kvalitativní znaky; Oves nahý; oves pluchatý; hulled oat; Naked oats; nitrogenous substances; protein; qualitative characters
Citace: HOUDEK, Matěj. Kvalitativní vlastnosti nahého a pluchatého ovsa. České Budějovice, 2013. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/28437

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-154393


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2013-05-22, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet