Original title: Kvalitativní vlastnosti nahého a pluchatého ovsa
Translated title: Qualitative parameters of naked and hulled oats
Authors: HOUDEK, Matěj
Document type: Master’s theses
Year: 2013
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: hulled oat; Naked oats; nitrogenous substances; protein; qualitative characters; bílkoviny; dusíkaté látky; kvalitativní znaky; Oves nahý; oves pluchatý
Citation: HOUDEK, Matěj. Kvalitativní vlastnosti nahého a pluchatého ovsa. České Budějovice, 2013. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/28437

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-154393


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2013-05-22, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share