Název:
Kvalitativní vlastnosti nahého a pluchatého ovsa
Překlad názvu:
Qualitative parameters of naked and hulled oats
Autoři:
HOUDEK, Matěj Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok:
2013
Jazyk:
cze
Abstrakt: [cze][eng] Práce se zabývá kvalitativními vlastnostmi nahého a pluchatého ovsa. Teoretická část obsahuje literární přehled týkající se botanické charakteristiky, využití, postupu pěstování a kvality ovsa. Praktická část se zabývá výsledky pokusu během let 2011 a 2012.The work deals with the qualitative properties of naked and hulled oats. The theoretical part includes a review of literature on botanical characteristics , use, production process and quality oats. The practical part deals with the results attempt during the years 2011 and 2012.
Klíčová slova:
bílkoviny; dusíkaté látky; kvalitativní znaky; Oves nahý; oves pluchatý; hulled oat; Naked oats; nitrogenous substances; protein; qualitative characters Citace: HOUDEK, Matěj. Kvalitativní vlastnosti nahého a pluchatého ovsa. České Budějovice, 2013. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická
Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU. Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/28437