Název: Kvalita sladovnického a krmného ječmene
Překlad názvu: The quality of barley for food and feeding
Autoři: KADLECOVÁ, Helena
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2013
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: dusíkaté látky; hodnocení kvality; jarní ječmen; klíčivost; ozimý ječmen; sladovnický ječmen; vlhkost; evaluation of quality; germination; malting barley; moisture; N-substances; spring barley; winter barley
Citace: KADLECOVÁ, Helena. Kvalita sladovnického a krmného ječmene. České Budějovice, 2013. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/28211

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-154308


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2013-05-22, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet