Original title: Kvalita sladovnického a krmného ječmene
Translated title: The quality of barley for food and feeding
Authors: KADLECOVÁ, Helena
Document type: Bachelor's theses
Year: 2013
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: evaluation of quality; germination; malting barley; moisture; N-substances; spring barley; winter barley; dusíkaté látky; hodnocení kvality; jarní ječmen; klíčivost; ozimý ječmen; sladovnický ječmen; vlhkost
Citation: KADLECOVÁ, Helena. Kvalita sladovnického a krmného ječmene. České Budějovice, 2013. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/28211

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-154308


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2013-05-22, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share