Original title: Kritické hodnocení potenciálu bílkovin sklizňových produktů vybraných plodin z hlediska jejich uplatnění v potravinářských a biotechnologických aplikacích
Translated title: Critical evaluation of potential of harvested product proteins in selected crops from perspective of their use in food and biotechnological applications
Authors: BUCKOVÁ, Pavlína
Document type: Master’s theses
Year: 2013
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: barley; biotechnology; canola; corn; food; gene engineering; Jerusalem artichokes; medicine; oats; peas; potatoes; protein; soybeans; wheat; biotechnologie; brambor; bílkoviny; genové inženýsrtví; hrách; ječmen; kukuřice; lékařství; oves; potravinářství; pšenice; sója; topinambur; řepka
Citation: BUCKOVÁ, Pavlína. Kritické hodnocení potenciálu bílkovin sklizňových produktů vybraných plodin z hlediska jejich uplatnění v potravinářských a biotechnologických aplikacích. České Budějovice, 2013. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/18638

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-154190


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2013-05-22, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share