Název: Kritické hodnocení potenciálu bílkovin sklizňových produktů vybraných plodin z hlediska jejich uplatnění v potravinářských a biotechnologických aplikacích
Překlad názvu: Critical evaluation of potential of harvested product proteins in selected crops from perspective of their use in food and biotechnological applications
Autoři: BUCKOVÁ, Pavlína
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2013
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: biotechnologie; brambor; bílkoviny; genové inženýsrtví; hrách; ječmen; kukuřice; lékařství; oves; potravinářství; pšenice; sója; topinambur; řepka; barley; biotechnology; canola; corn; food; gene engineering; Jerusalem artichokes; medicine; oats; peas; potatoes; protein; soybeans; wheat
Citace: BUCKOVÁ, Pavlína. Kritické hodnocení potenciálu bílkovin sklizňových produktů vybraných plodin z hlediska jejich uplatnění v potravinářských a biotechnologických aplikacích. České Budějovice, 2013. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/18638

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-154190


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2013-05-22, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet