Název: Vápník v potravinách a jeho význam pro výživu
Překlad názvu: Calcium in foods and its importance for nutrition
Autoři: POKORNÁ, Veronika
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2012
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: mléko; osteoporóza; potraviny rostlinného původu; potraviny živočišného původu; vitamin D; vápník; Calcium; food of animal origin; foods of plant origin; Milk; Vitamin D Osteoporosis
Citace: POKORNÁ, Veronika. Vápník v potravinách a jeho význam pro výživu. České Budějovice, 2012. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/25676

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-137717


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2013-01-23, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet