Original title: Vápník v potravinách a jeho význam pro výživu
Translated title: Calcium in foods and its importance for nutrition
Authors: POKORNÁ, Veronika
Document type: Bachelor's theses
Year: 2012
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: Calcium; food of animal origin; foods of plant origin; Milk; Vitamin D Osteoporosis; mléko; osteoporóza; potraviny rostlinného původu; potraviny živočišného původu; vitamin D; vápník
Citation: POKORNÁ, Veronika. Vápník v potravinách a jeho význam pro výživu. České Budějovice, 2012. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/25676

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-137717


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2013-01-23, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share