Název: Vliv výživy kapra obecného (Cyprinus carpio L.) na změnu kvality masa
Překlad názvu: The influence of carp nutrition (Cyprinus carpio) on changes of meat quality
Autoři: JANOUŠEK, Petr
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2012
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: kapr obecný; texturní vlastnosti; úprava obilovin; common carp; processed cereals; textural properties
Citace: JANOUŠEK, Petr. Vliv výživy kapra obecného (Cyprinus carpio L.) na změnu kvality masa. České Budějovice, 2012. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta rybářství a ochrany vod

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/24847

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-137484


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2013-01-23, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet