Original title: Vliv výživy kapra obecného (Cyprinus carpio L.) na změnu kvality masa
Translated title: The influence of carp nutrition (Cyprinus carpio) on changes of meat quality
Authors: JANOUŠEK, Petr
Document type: Master’s theses
Year: 2012
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: common carp; processed cereals; textural properties; kapr obecný; texturní vlastnosti; úprava obilovin
Citation: JANOUŠEK, Petr. Vliv výživy kapra obecného (Cyprinus carpio L.) na změnu kvality masa. České Budějovice, 2012. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta rybářství a ochrany vod

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/24847

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-137484


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2013-01-23, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share