Original title: Balení masných výrobků, technologie a trendy trhu
Translated title: Packing of meat products, technology and market trends
Authors: PROCHÁZKOVÁ, Alice
Document type: Bachelor's theses
Year: 2012
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: meat products; packing technologies.; wrapping split; druhy obalů; masné výrobky; technologie balení.
Citation: PROCHÁZKOVÁ, Alice. Balení masných výrobků, technologie a trendy trhu. České Budějovice, 2012. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/24134

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-137262


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2013-01-23, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share