Original title:
Balení masných výrobků, technologie a trendy trhu
Translated title:
Packing of meat products, technology and market trends
Authors:
PROCHÁZKOVÁ, Alice Document type: Bachelor's theses
Year:
2012
Language:
cze Abstract:
[cze][eng] Tato bakalářská práce se zaměřuje na druhy obalů a technologii balení masných výrobků. První část práce je zaměřena na masnou výrobu a výrobu masných produktů. Dále pojednává o rozdělení obalů na masné výrobky a jejich požadavky. Pátá a šestá kapitola se věnuje balícím technologiím pro masné výrobky. Poslední kapitoly pojednávají o vadách a označování masných výrobkůThis bachelor work is focused on packing types and packaging technology of meat products. The first part of the thesis aims at meat manufacturing and meat products production. Further, the work deals with meat products wrapping split and what are the main requirements onto each. The fifth and sixth chapter turns to packing technologies in terms of meat production. The last chapters are about mistakes and marks of meat products.
Keywords:
meat products; packing technologies.; wrapping split; druhy obalů; masné výrobky; technologie balení. Citation: PROCHÁZKOVÁ, Alice. Balení masných výrobků, technologie a trendy trhu. České Budějovice, 2012. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická
Institution: University of South Bohemia in České Budějovice
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia. Original record: http://www.jcu.cz/vskp/24134