Název: Balení masných výrobků, technologie a trendy trhu
Překlad názvu: Packing of meat products, technology and market trends
Autoři: PROCHÁZKOVÁ, Alice
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2012
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: druhy obalů; masné výrobky; technologie balení.; meat products; packing technologies.; wrapping split
Citace: PROCHÁZKOVÁ, Alice. Balení masných výrobků, technologie a trendy trhu. České Budějovice, 2012. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/24134

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-137262


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2013-01-23, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet