Název: Faktory ovlivňující jakost mléka při jeho získávání a ošetřování v prvovýrobě
Překlad názvu: Factors affecting quality of raw cow´s milk during milking and storage at farm
Autoři: HAVRÁNKOVÁ, Iveta
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2012
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: alimentární infekce; chlazení mléka; dojení mléka; mikrobiologie; patogenní mikroorganismy; skladování mléka; syrové mléko; alimentary infection; cooling of milk; microbiology; milk stocking; pathogenic microorganisms; process of milking; raw milk
Citace: HAVRÁNKOVÁ, Iveta. Faktory ovlivňující jakost mléka při jeho získávání a ošetřování v prvovýrobě. České Budějovice, 2012. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/23977

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-137189


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2013-01-23, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet