Název: Způsoby zvyšování užitné hodnoty produktů
Překlad názvu: Increasis in utillity value ingreecing by agrocultural products
Autoři: SABOLOVÁ, Jana
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2012
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: hygienická nezávadnost potravin; přídatné látky; senzorická hodnota; additives; food safety; sensoric value
Citace: SABOLOVÁ, Jana. Způsoby zvyšování užitné hodnoty produktů. České Budějovice, 2012. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/23768

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-137112


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2013-01-23, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet