Original title: Způsoby zvyšování užitné hodnoty produktů
Translated title: Increasis in utillity value ingreecing by agrocultural products
Authors: SABOLOVÁ, Jana
Document type: Bachelor's theses
Year: 2012
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: additives; food safety; sensoric value; hygienická nezávadnost potravin; přídatné látky; senzorická hodnota
Citation: SABOLOVÁ, Jana. Způsoby zvyšování užitné hodnoty produktů. České Budějovice, 2012. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/23768

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-137112


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2013-01-23, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share