Název: Provoz a řízení pivovaru a restaurace U Fleků v Praze
Překlad názvu: Operation and management of the brewery and restaurant U Fleků in Prague
Autoři: ADAMÍKOVÁ, Kateřina
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2012
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: hospitality industry; minipivovar; stravovací služby; stravovací zařízení; catering facilities; catering services; hospitality industry; microbrewery
Citace: ADAMÍKOVÁ, Kateřina. Provoz a řízení pivovaru a restaurace U Fleků v Praze. České Budějovice, 2012. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/23276

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-136873


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2013-01-23, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet