Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Podniková kultura ve vybraném podniku
ADAMÍKOVÁ, Kateřina
Cílem této diplomové práce bylo popsat teoretické poznatky v oblasti podnikové kultury, analyzovat a zhodnotit současný stav podnikové kultury ve zkoumaném podniku - Pivovaru a restauraci U Fleků v Praze. Na základě této analýzy navrhnout zlepšení.
Provoz a řízení pivovaru a restaurace U Fleků v Praze
ADAMÍKOVÁ, Kateřina
Práce se věnuje analýze geografického okolí zkoumaného zařízení a analýze konkurenčních minipivovarů v okolí zkoumaného zařízení. Dále se práci zabývá analýzou provozu a prvků řízení zkoumaného zařízení. Informace jsem získávala nejen ze sekundárních zdrojů, ale také pomocí řízených rozhovorů s vedením podniku a jeho zaměstnanci. Zajímala jsem se o strukturu klientely podniku, potřebu inovace produktu, podílení se zaměstnanců na řízení společnosti a vnitropodnikovou komunikaci. Na základě těchto informací jsem navrhla inovativní opatření - speciální týdenní menu s kalkulací a věrnostním systémem a zlepšení vnitropodnikové komunikace.

Viz též: podobná jména autorů
2 Adamíková, Klára
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.