Název:
Provoz a řízení pivovaru a restaurace U Fleků v Praze
Překlad názvu:
Operation and management of the brewery and restaurant U Fleků in Prague
Autoři:
ADAMÍKOVÁ, Kateřina Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok:
2012
Jazyk:
cze
Abstrakt: [cze][eng] Práce se věnuje analýze geografického okolí zkoumaného zařízení a analýze konkurenčních minipivovarů v okolí zkoumaného zařízení. Dále se práci zabývá analýzou provozu a prvků řízení zkoumaného zařízení. Informace jsem získávala nejen ze sekundárních zdrojů, ale také pomocí řízených rozhovorů s vedením podniku a jeho zaměstnanci. Zajímala jsem se o strukturu klientely podniku, potřebu inovace produktu, podílení se zaměstnanců na řízení společnosti a vnitropodnikovou komunikaci. Na základě těchto informací jsem navrhla inovativní opatření - speciální týdenní menu s kalkulací a věrnostním systémem a zlepšení vnitropodnikové komunikace.The bachelor thesis deals with analyse of the geographical area and analysis of competing microbreweries in the area. Thesis analyzes the operation and management. Information I gained not only from secondary sources, but also use of interviews with management and employees. I was interested in the structure of the clientele, the need for product innovation, employee participation in corporate governance and internal communications. Based on this information, I designed innovations - special weekly menu, calculation and loyalty system and improve internal communication.
Klíčová slova:
hospitality industry; minipivovar; stravovací služby; stravovací zařízení; catering facilities; catering services; hospitality industry; microbrewery Citace: ADAMÍKOVÁ, Kateřina. Provoz a řízení pivovaru a restaurace U Fleků v Praze. České Budějovice, 2012. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta
Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU. Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/23276