Original title:
Analýza spotřebního chování v etnické restauraci
Translated title:
Analysis of consumer behaviour in ethnic restaurant
Authors:
Dinhová, Lan ; Mlejnková, Lena (advisor) ; Kondrashov, Alexey (referee) Document type: Master’s theses
Year:
2011
Language:
cze Publisher:
Vysoká škola ekonomická v Praze Abstract:
[cze][eng] Diplomová práce pojednává o postavení gastronomických služeb v cestovním ruchu. Mapuje síť stravovacích zařízení v ČR. Popisuje vztah marketingu a stravovacích služeb. Cílem diplomové práce byl výzkum spotřebního chování v etnické restauraci, který byl proveden pomocí marketingového výzkumu, na základě kterého byly navrženy návrhy na zlepšení.The dissertation is about position of gastronomy services in tourism. It conductes a survey of catering services in the Czech Republic. It describes the relation between marketing and catering services. The aim of the dissertation was a research of consumer behaviour in ethnic restaurant. On the basis of results of marketing research were made suggestions to improvement.
Keywords:
catering services; marketing research; tourism; cestovní ruch; marketingový výzkum; stravovací služby
Institution: University of Economics, Prague
(web)
Document availability information: Available in the digital repository of the University of Economics, Prague. Original record: http://www.vse.cz/vskp/eid/34220