Název: Posouzení kvality vybraných pekařských výrobků určených pro zvláštní výživu
Překlad názvu: Assessment of quality selected bakery products for specific nutrition
Autoři: ŠKOPEK, Pavel
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2012
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: alternativní sladidlo; pečivo pro diabetiky; senzorická analýza; vánočka; "vánočka"; alternative sweetener; pastry for diabetics; sensory analysis
Citace: ŠKOPEK, Pavel. Posouzení kvality vybraných pekařských výrobků určených pro zvláštní výživu. České Budějovice, 2012. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/27844

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-136177


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2013-01-16, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet