Original title:
Provozní studie restaurace Sklep
Translated title:
Operational study of restaurant Sklep
Authors:
Sychrová, Veronika ; Mlejnková, Lena (advisor) ; Netková, Jarmila (referee) Document type: Bachelor's theses
Year:
2008
Language:
cze Publisher:
Vysoká škola ekonomická v Praze Abstract:
[cze][eng] Cílem práce bylo vypracování provozní studie restaurace Sklep. Z důvodu obsáhlosti tématu byl kladen důraz především na nejdůležitější složky provozní studie, jako je analýza konkurence a marketingový mix. Vypracovaná provozní studie byla na žádost majitele restaurace navíc doplněna analýzou spokojenosti zákazníků s poskytovanými službami. Za pomoci výstupů provozní studie a dotazníkového šetření byly zpracovány konkrétní návrhy na zlepšení, které byly předány vedení restaurace k posouzení a případné realizaci.The aim of this thesis was to elaborate an operational study of restaurant Sklep. Because of comprehensiveness of this matter, the most important parts of operational study such as competition analysis and marketing mix were emphasized. At the request of the owner the elaborated operational study was supplemented by satisfaction analysis of customers with provided services. With the help of outputs of the operational study and satisfaction analysis improvement suggestions were made and passed on the management of the restaurant for assessment and possible implementation.
Keywords:
gastronomy; operational study; tourism; cestovní ruch; gastronomie; provozní studie
Institution: University of Economics, Prague
(web)
Document availability information: Available in the digital repository of the University of Economics, Prague. Original record: http://www.vse.cz/vskp/eid/15864