Název:
Provozní studie restaurace Sklep
Překlad názvu:
Operational study of restaurant Sklep
Autoři:
Sychrová, Veronika ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Netková, Jarmila (oponent) Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok:
2008
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [cze][eng] Cílem práce bylo vypracování provozní studie restaurace Sklep. Z důvodu obsáhlosti tématu byl kladen důraz především na nejdůležitější složky provozní studie, jako je analýza konkurence a marketingový mix. Vypracovaná provozní studie byla na žádost majitele restaurace navíc doplněna analýzou spokojenosti zákazníků s poskytovanými službami. Za pomoci výstupů provozní studie a dotazníkového šetření byly zpracovány konkrétní návrhy na zlepšení, které byly předány vedení restaurace k posouzení a případné realizaci.The aim of this thesis was to elaborate an operational study of restaurant Sklep. Because of comprehensiveness of this matter, the most important parts of operational study such as competition analysis and marketing mix were emphasized. At the request of the owner the elaborated operational study was supplemented by satisfaction analysis of customers with provided services. With the help of outputs of the operational study and satisfaction analysis improvement suggestions were made and passed on the management of the restaurant for assessment and possible implementation.
Klíčová slova:
cestovní ruch; gastronomie; provozní studie; gastronomy; operational study; tourism
Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dostupné v digitálním repozitáři VŠE. Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/15864