Název: Changes of protein profile during the brewing process
Autoři: Benkovská, Dagmar ; Flodrová, Dana ; Bobálová, Janette
Typ dokumentu: Příspěvky z konference
Konference/Akce: Studentská odborná konference Chemie a společnost 2011/2012, Brno (CZ), 2012-02-16
Rok: 2012
Jazyk: eng
Abstrakt: Our work was focused on the protein identification in individual stages of brewing process. The greatest attention was paid to the proteins that resist the harsh conditions applied during brewing and therefore may influence various beer properties. These proteins (nsLTPs, protein Z and group of protease/alpha-amylase inhibitors) belong to the group of PRs.
Klíčová slova: barley; beer; brewing process; proteomics
Číslo projektu: CEZ:AV0Z40310501 (CEP), 1M0570 (CEP)
Poskytovatel projektu: GA MŠk
Zdrojový dokument: Studentská odborná konference Chemie a společnost 2011/2012. Sborník příspěvků, ISBN 978-80-214-4425-6
Poznámka: Související webová stránka: http://hdl.handle.net/11104/0210046

Instituce: Ústav analytické chemie AV ČR (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dokument je dostupný v repozitáři Akademie věd.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11104/0210046

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-118062


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Věda a výzkum > AV ČR > Ústav analytické chemie
Konferenční materiály > Příspěvky z konference
 Záznam vytvořen dne 2012-07-16, naposledy upraven 2023-12-06.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet