Název:
Changes of protein profile during the brewing process
Autoři:
Benkovská, Dagmar ; Flodrová, Dana ; Bobálová, Janette Typ dokumentu: Příspěvky z konference Konference/Akce: Studentská odborná konference Chemie a společnost 2011/2012, Brno (CZ), 2012-02-16
Rok:
2012
Jazyk:
eng
Abstrakt: Our work was focused on the protein identification in individual stages of brewing process. The greatest attention was paid to the proteins that resist the harsh conditions applied during brewing and therefore may influence various beer properties. These proteins (nsLTPs, protein Z and group of protease/alpha-amylase inhibitors) belong to the group of PRs.
Klíčová slova:
barley; beer; brewing process; proteomics Číslo projektu: CEZ:AV0Z40310501 (CEP), 1M0570 (CEP) Poskytovatel projektu: GA MŠk Zdrojový dokument: Studentská odborná konference Chemie a společnost 2011/2012. Sborník příspěvků, ISBN 978-80-214-4425-6 Poznámka: Související webová stránka: http://hdl.handle.net/11104/0210046
Instituce: Ústav analytické chemie AV ČR
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dokument je dostupný v repozitáři Akademie věd. Původní záznam: http://hdl.handle.net/11104/0210046