Název: Výskyt biogenních aminů a polyaminů ve zrajících sýrech po ukončení doby spotřeby
Překlad názvu: Content of biogenic amines and polyamines in expired ripening cheeses
Autoři: VODEHNALOVÁ, Klára
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2012
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: biogenní aminy; datum spotřeby; HPLC; polyaminy; skladování; sýr; zrání; biogenic amines; cheese; expiration date; HPLC; polyamines; ripening; storage
Citace: VODEHNALOVÁ, Klára. Výskyt biogenních aminů a polyaminů ve zrajících sýrech po ukončení doby spotřeby. České Budějovice, 2012. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/19540

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-115861


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2012-06-27, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet