Original title: Výskyt biogenních aminů a polyaminů ve zrajících sýrech po ukončení doby spotřeby
Translated title: Content of biogenic amines and polyamines in expired ripening cheeses
Authors: VODEHNALOVÁ, Klára
Document type: Master’s theses
Year: 2012
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: biogenic amines; cheese; expiration date; HPLC; polyamines; ripening; storage; biogenní aminy; datum spotřeby; HPLC; polyaminy; skladování; sýr; zrání
Citation: VODEHNALOVÁ, Klára. Výskyt biogenních aminů a polyaminů ve zrajících sýrech po ukončení doby spotřeby. České Budějovice, 2012. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/19540

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-115861


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2012-06-27, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share