Název: Složení mléčného tuku skotu v závislosti na pořadí laktace
Překlad názvu: Effect of parity on the composition of cow milk fat
Autoři: HANZLÍKOVÁ, Klára
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2012
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: dojnice; laktace; mastné kyseliny; mléčná užitkovost; mléčný tuk; plemeno; pořadí; složení mléka; breed; cow; fatty acids; lactation; milk composition; milk fat; milk yield; parity
Citace: HANZLÍKOVÁ, Klára. Složení mléčného tuku skotu v závislosti na pořadí laktace. České Budějovice, 2012. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/19525

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-115352


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2012-06-20, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet