Original title: Složení mléčného tuku skotu v závislosti na pořadí laktace
Translated title: Effect of parity on the composition of cow milk fat
Authors: HANZLÍKOVÁ, Klára
Document type: Master’s theses
Year: 2012
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: breed; cow; fatty acids; lactation; milk composition; milk fat; milk yield; parity; dojnice; laktace; mastné kyseliny; mléčná užitkovost; mléčný tuk; plemeno; pořadí; složení mléka
Citation: HANZLÍKOVÁ, Klára. Složení mléčného tuku skotu v závislosti na pořadí laktace. České Budějovice, 2012. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/19525

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-115352


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2012-06-20, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share