Original title:
Složení mléčného tuku skotu v závislosti na pořadí laktace
Translated title:
Effect of parity on the composition of cow milk fat
Authors:
HANZLÍKOVÁ, Klára Document type: Master’s theses
Year:
2012
Language:
cze Abstract:
[cze][eng] Cílem této diplomové práce bylo posouzení spektra mastných kyselin mléčného tuku dojnic ve vybraném zemědělském podniku v závislosti na pořadí laktace a vysvětlení příčin rozdílů.The evaluation of influence of parity on fatty acids content in milk fat of cows from selected farm and defining of difference between lactations were main topics of this thesis.
Keywords:
breed; cow; fatty acids; lactation; milk composition; milk fat; milk yield; parity; dojnice; laktace; mastné kyseliny; mléčná užitkovost; mléčný tuk; plemeno; pořadí; složení mléka Citation: HANZLÍKOVÁ, Klára. Složení mléčného tuku skotu v závislosti na pořadí laktace. České Budějovice, 2012. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická
Institution: University of South Bohemia in České Budějovice
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia. Original record: http://www.jcu.cz/vskp/19525