Název: Systém kritických bodů v cukrárenské výrobě
Překlad názvu: The critical points in the confectionery manufacturing
Autoři: Feriová, Lucie ; Kořánová, Helena (vedoucí práce) ; Hůlová, Marie (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2004
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: cukrárenská výroba; HACCP; systém kritických bodů; confectionery manufacturing; HACCP; The critical points

Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři VŠE.
Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/15174

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-11144


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoká škola ekonomická v Praze
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2011-07-01, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet