Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 870 záznamů.  začátekpředchozí868 - 870  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Úprava nakládání s klientskými informacemi v českém bankovním sektoru
Hrdinková, Jana ; Bakulová, Stanislava (vedoucí práce) ; Tuček, Miroslav (oponent)
Klientské informace v bankovním sektoru podléhají bankovnímu tajemství. Práce popisuje situace, kdy je možné bankovní tajemství prolomit nebo předávat klientské informace dalším subjektům a způsoby, jakými banky klienta informují o zpracování jeho osobních údajů.
Právo a informace
Kilbergrová, Šárka ; Rosický, Antonín (vedoucí práce) ; Boháček, Martin (oponent)
Tato práce se zabývá právem a informacemi, jejich vývojem, významem pro společnost a vzájemným vztahem. Informace se vyskytuje téměř ve všech právních oblastech, zmíněno je především právo na informace a jeho ochrana a právní úprava informace spojená se zveřejňováním informací na Internetu. V souvislosti s Internetem je v práci ještě popsána informační kriminalita. K informaci lze přistupovat z různých hledisek, práce je zaměřena na hledisko právní, organizační, bezpečnostních standardů a morální. Na závěr jsou popsány soudní kauzy týkající se informace v různých podmínkách.
Kupní rozhodovací proces spotřebitele na trhu sjezdových lyží
Ptáčková, Blanka ; Koudelka, Jan (vedoucí práce) ; Bursíková, Marcela (oponent)
Analyzování potřeb, přání a postojů zákazníků přináší cenné informace, potřebné pro vývoj nových výrobků, zdokonalování jejich vlastností, určování cen, způsobů propagace a forem distribuce. Cílem této diplomové práce je dospět k určitým závěrům o rozhodování spotřebitele při nákupu sjezdových lyží a identifikovat jeho jednotlivé kroky. Výzkum kupního rozhodovacího procesu spotřebitele na tomto trhu je založen na písemném dotazování. Získané výsledky z dotazníkového výzkumu jsou v práci zpracovány a interpretovány.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 870 záznamů.   začátekpředchozí868 - 870  přejít na záznam:
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.